DM i Skills - Anlægsgartnerfaget

DM i Skills - Anlægsgartnerfaget

Anlægsgartnerfaget deltog for første gang som konkurrencefag ved DM i Skills i 2016 i Fredericia. En god oplevelse for de deltagende elever, skoler, publikum og udvalg. Succesen blev derfor gentaget igen i år, hvor DM i Skills blev afholdt i Gigantium i Aalborg den 26. til 28. januar 2017.

Eleverne havde 21 timer til at udføre en stillet opgave. I opgaven indgik en trappe, en støttemur, pergola, træer/planter og en fast belægning.

Eleven skal være anlægsgartnerelev på konkurrencetidspunktet, og aldersgrænsen er 25 år i konkurrenceåret. Se anlægsgartnerfagets retningslinjer for deltagelse her.

Vinderne ved DM i Skills 2017 blev eleverne fra Jordbrugets UddannelsesCenter, Beder, Ditte Lassen, Anlægsgartner Lis Mikkelsen ApS, og Silas Skovhus Kragh, Arne Skyum ApS.

 

 

Tak til vores sponsorer ved DM Skills 2017

Når der foreligger nye retningslinjer og sponsorer i forbindelse med DM i Skills 2018, vil dette blive offentliggjort her på siden.

Ønsker din virksomhed at blive sponsor ved DM i Skills 2018?

Som sponsor for anlægsgartnerfaget ved DM i Skills får din virksomhed en unik mulighed for en længerevarende eksponering over for en stor og spændende målgruppe.

Virksomheden positionerer sig samtidig positivt ved at vise, at virksomheden støtter talentudvikling samt tiltrækning af flere unge til erhvervsuddannelserne.

Sponsorpakkerne indeholder både mulighed for PR før, under og efter DM i Skills.

Der er sammensat forskellige sponsorpakker for at sikre din virksomhed optimal synlighed. Læs mere om de forskellige muligheder i denne sponsorbog (2017) eller kontakt Sekretariatet

Sponsorer 2017

Se årets opgave ved DM i Skills 2017