Historiske love og bekendtgørelser

Historiske love og bekendtgørelser

Bekendtgørelse om erhvervsuddannelser (Hovedbekendtgørelsen) - den historiske lovgivning, men den er gældende for elever, der er startet før 1.8.2015.

Grundfagsbekendtgørelsen - historisk

Bekendtgørelsen om uddannelserne i den erhvervsfaglige fællesindgang dyr, planter og natur med tilhørende bilag, der uddybes i uddannelsesordningerne gældende for elever der har startet uddannelsen SENEST d. 31.07.2015.

Bekendtgørelsen om erhvervsuddannelsen til anlægsgartner med tilhørende bilag, der uddybes i uddannelsesordningerne gældende for elever der har startet uddannelsen EFTER d. 01.08.2015.

Bekendtgørelsen om erhvervsuddannelsen til greenkeeper og groundsman med tilhørende bilag, der uddybes i uddannelsesordningerne gældende for elever der har startet uddannelsen EFTER d. 01.08.2015.

Bekendtgørelsen om erhvervsuddannelsen til anlægsgartner med tilhørende bilag, der uddybes i uddannelsesordningerne gældende for elever der har startet uddannelsen EFTER d. 01.07.2017.

Bekendtgørelsen om erhvervsuddannelsen til greenkeeper og groundsman med tilhørende bilag, der uddybes i uddannelsesordningerne gældende for elever der har startet uddannelsen EFTER d. 01.07.2017.