Tak til vores hoved- og fagsponsorer

STORT tak til vores sponsorer, der har sponsoreret penge, udstyr og materialer til anlægsgartnerfagets deltagelse ved DM i Skills i år, og tak fordi I vil være med til at udvikle nye anlægsgartnertalenter nu, og forhåbentlig også i fremtiden.  

 

Det faglige Uddannelsesudvalg for Anlægsgartneri har indgået sponsoraftaler med følgende virksomheder: 

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer 2016

 

Fagsponsorer

Materialer

Stort set alt materiale og udstyr, der benyttes til udførelsen af DM opgaven, er sponsoreret. Tak til Johansens Planteskole for levering af træer og planter, Sandstone for sten og belægninger, Loxam for teknisk udstyr, PERI Danmark A/S for udvikling af rammen til sandkassen, og til Davidsens Tømmerhandel A/S for levering af træ til pergolaen samt 3 aktive for præmier til de to vindere. 

Eleverne ser frem til at benytte lige præcis jeres materialer og udstyr under DM Skills konkurrencen.

Forhåbentlig ser vi alle vores sponsorer og branchens folk ved stand A-1020 mellem den 4. - 6. februar 2016 i Messe C i Fredericia.

Ønsker din virksomhed støtte op omkring talentudvikling?

Vi har brug for sponsorer til at finansiere opbygningen og afviklingen af DM Skills fremadrettet, bl.a. til dækning af materialer, udstyr, markedsføring, transport, opbygning af DM stand mv. 

Allerede nu har sponsorer mulighed for at indgå kontrakter til næste års DM Skills i Ålborg eller til EuroSkills 2016, som afholdes i Göteborg i Sverige.

Kontakt Det faglige Udvalgs Sekretariat, Jette Christiansen mail: jec@bygud.dk såfremt din virksomhed vil være en del af udviklingen af nye anlægsgartnertalenter i branchen, og samtidig opnå den rette eksponering af din virksomhed før, under og efter DM næste år.