DM i Skills

DM i Skills

Anlægsgartnerfaget deltog for femte gang som konkurrencefag ved DM i Skills 2020 i Bella Centret i København.

Vinderne, som blev lykønsket af Statsminister Mette Frederiksen, ved DM i Skills 2020 blev Ditte Svane Jacobsen fra Buus Anlægsgartner A/S og Matias Dan Olsen fra Holmegaard Anlægsgartner ApS. Begge elever er fra Jordbrugets Uddannelsescenter Aarhus.

Anlægsgartnerfaget har nu i flere år deltaget ved DM i Skills med stor succes. Konkurrencestanden er altid velbesøgt, og opgaven udføres hvert år på et meget højt niveau og tiltrækker stor opmærksomhed.

Der deltager to anlægsgartnerelever fra hver af de fem hovedskoler, der udbyder anlægsgartneruddannelsen. De to elever fra hver skole skal udføre et anlæg, som indeholder en mur, en trappe, en trækonstruktion, vand og beplantning.

Læs mere i pjecen om tilmelding af elever og krav til deltagelsen ved DM i Skills her.

De materialer og maskiner der benyttes til DM i Skills bliver typisk sponsoreret af virksomheder, som gerne vil støtte op om talentudviklingen i anlægsgartnerfaget og samtidig får muligheden for at blive eksponeret.

Ønsker din virksomhed at blive sponsor ved DM i Skills?

Som sponsor for anlægsgartnerfaget ved DM i Skills får virksomheder en unik mulighed for at positionere sig og vise, at virksomheden støtter talentudvikling samt tiltrækning af flere unge til erhvervsuddannelserne.

Sponsorpakkerne indeholder både mulighed for PR før, under og efter DM i Skills.

Der er sammensat forskellige sponsorpakker for at sikre din virksomhed optimal synlighed. Læs mere om de forskellige muligheder i denne sponsorbog (2021) eller kontakt Sekretariatet

21 timers arbejde på 20 minutter

Se timelapse fra DM2018