Euroskills 2018

Euroskills 2018

EUROSKILLS i Budapest 2018

DM vinderne – anlægsgartnereleverne Peter Levin, Svend Erik Lind A/S og Jesper Frederiksen, E. Stein Frandsen Anlægsgartnerfirma ApS deltog ved EUROSKILLS i Budapest den 26. – 30. september 2018 i Budapest.

Sølvmedalje ved EuroSkills 2018

De to danske anlægsgartnere Peter Levin, (Svend Erik Lind A/S), og Jesper Frederiksen, (Stein Frandsen Anlægsgartnerfirma Aps), fra Jordbrugets Uddannelsescenter Beder kom hjem fra det netop afholdte EuroSkills 2018 med sølvmedaljer.

Uddannelseskonsulent for Det faglige Uddannelsesudvalg for Anlægsgartneri, Jette Christiansen, glæder sig over de flotte præsentationer:

"EuroSkills har endnu engang været en kæmpe succes for anlægsgartnerfaget og Danmark.

Anlægsgartnerne deltog for første gang ved Euroskills i Göteborg for 2 år siden, hvor vi hentede bronzemedaljer med hjem. I Budapest fik vi sølvet med hjem, - en progression, som vi er utrolige stolte af og som blot bekræfter, at anlægsgartnerfaget kan være med i konkurrencen med stor succes også uden for Danmarks grænser. Vi er ubeskrivelige stolte af denne præstation, og vi er stolte over, at Jesper og Peter har kæmpet for sejren og samtidig også har formået at nyde denne uforglemmelige oplevelse, som det er at deltage i konkurrencen.

Det har været en fantastisk oplevelse at være tilskuer til hver og én af de 18 timer som konkurrencerne var i gang, og samtidig opleve den store opbakning ”drengene” har fået fra trænerne, skolen, praktikvirksomhederne, familie og dommere som alle har fulgt Jesper og Peter fra sidelinjen i Budapest i alle 3 dage.

Alle kan være stolte af dette flotte resultat. Og tak til alle, som har bidraget til at dette kunne lade sig gøre."

Se Peters og Jespers flotte EM-opgave her:


Se et kort sammendrag fra konkurrencedagene: