Nyheder

 • Ny podcast til dig, anlægsgartnermester!

  Ny podcast til dig, anlægsgartnermester!

  "Anlægsgartner og Læremester" er en spritny podcast med gode råd og værktøjer til dig, der uddanner lærlinge til anlægsgartnerbranchen. Vi tager nogle af de udfordringer op, som du står med i hverdagen, fx det med at fastholde de unge under uddannelsen og bevare relationen med dem, mens de er på skole. Emner, som har relevans for dig, der uddanner fremtidens arbejdskraft i anlægsgartnerbranchen. 

  Læs mere
 • DM i Skills 2022: Tillykke til Benjamin og Mathias

  DM i Skills 2022: Tillykke til Benjamin og Mathias

  Et fantastisk DM i Skills blev afsluttet lørdag den 30. april i Høng, og Danmarks bedste anlægsgartnerlærlinge blev kåret:

  STORT tillykke til Benjamin Bakkestrøm Jepsen og Mathias Egelund Albertsen samt til alle anlægsgartnerne, som viste stor fightervilje og holdånd!

  Læs mere
 • DM i Skills i Høng - Anlægsgartneruddannelsen

  DM i Skills i Høng - Anlægsgartneruddannelsen

  Følg de 10 anlægsgartner-lærlinge LIVE i alle 21 timer konkurrencen varer. 
  De er alle i gang med deres DM opgave.

   

  Læs mere
 • DM 2021 for anlægsgartnere

  DM 2021 for anlægsgartnere

  DM for anlægsgartnerlærlinge nærmer sig og afholdes i år helt ekstraordinært på Skandinaviens største, grønne fagudstilling, Have og Landskab, i Slagelse. To udvalgte anlægsgartnerlærlinge fra hver af de fem hovedskoler skal kæmpe om DM-titlen. Konkurrencen starter tirsdag den 24. august og slutter fredag den 27. august 2021 med kåringen af årets Danmarksmestre fra kl. 13.30.

  Kom forbi DM-standen på "Strøget" og se de dygtige anlægsgartnere fremtrylle et haveanlæg på 21 timer.

   

  Læs mere
 • Flere unge til et arbejdsliv i det grønne

  Flere unge til et arbejdsliv i det grønne

  Vi mangler faglærte. Partnerne bag ”Det Grønne Partnerskab” har derfor søsat initiativet Grønne Karriereveje, som skal hjælpe landets unge til at vælge en af de mange spændende karrierer i den grønne branche.

  Læs mere
 • COVID-19

  COVID-19

  Læs hvilke betydning covid-19 får for elever i de bygge- og anlægsfaglige uddannelser.

  Læs mere
 • DM i Skills-vinderne 2020

  DM i Skills-vinderne 2020

  Vinderne af DM i Skills 2020 for anlægsgartnerfaget blev Ditte Svane Jacobsen, Buus Anlægsgartner A/S og Matias Dan Olsen, Holmegaard Anlægsgartner ApS. Begge er fra Jordbrugets Uddannelsescenter Aarhus

  Læs mere
 • Have & Landskab 2019

  Have & Landskab 2019

  Når Skandinaviens største fagudstilling for den grønne branche ’Have & Landskab’ løber af stablen d. 28. - 30. august i Slagelse, vil landets ”grønne” Erhvervsskoler og AMU-skoler være repræsenteret på en fælles stand.

  Læs mere
 • DM i Skills vinderne

  DM i Skills vinderne

  Vinderne af DM i Skills 2019 for anlægsgartnerfaget blev Kamilla Saltoft Finderup Andersen, Roskilde, Anlægsgartnerfirmaet Kirkegaard A/S, Glostrup, og Alexander Herluf Hansen, Lille Skensved, Entreprenør Teknik, Køge – begge er fra Roskilde Tekniske Skole.

  Læs mere
 • Branchestrukturer og branchepakker målrettet tosprogede i anlægsgartnerfaget

  Branchestrukturer og branchepakker målrettet tosprogede i anlægsgartnerfaget

  Mejeri- og Jordbrugets Efteruddannelsesudvalg har i samarbejde med Jordbrugets Uddannelsescenter i Beder og AMU Nordjylland, Sandmoseskolen udarbejdet en ny analyse  om Branchestrukturer og branchepakker målrettet tosprogede i anlægsgartneruddannelsen.

  Læs mere
 • Medaljehøst ved EuroSkills 2018

  Medaljehøst ved EuroSkills 2018

  De to danske anlægsgartnere Peter Levin og Jesper Frederiksen, bager Lasse Nørup Bentsen og flisemurer Samuel Birk Axelsen kom hjem fra det netop afholdte EuroSkills 2018 med sølvmedaljer. Den danske murer Kenneth Meldgaard fik bronze.

  Læs mere