Nyheder

 • DM i Skills 2024: Stort tillykke til vinderne, Magnus og Nikolaj!

  DM i Skills 2024: Stort tillykke til vinderne, Magnus og Nikolaj!

  Magnus Franch Hald og Nikolaj Dalsgaard Bohnfeldt blev vindere af DM i Skills 2024 for anlægsgartnerfaget og stort tillykke med det! Det er sjette gang, Jordbrugets UddannelsesCenter vinder konkurrencen.

  Læs mere
 • DM i Skills 2024: Følg anlægsgartnerne live

  DM i Skills 2024: Følg anlægsgartnerne live

  Vil du følge de ti anlægsgartnere, der konkurrerer om at blive danmarksmester til DM i Skills 2024? Så følg med på linket her fra torsdag den 18. april.

  Læs mere
 • Skills 2024: Se anlægsgartnernes DM-opgave i animationen her

  Skills 2024: Se anlægsgartnernes DM-opgave i animationen her

  Så er DM-opgaven for anlægsgartnerfaget blevet offentliggjort! 10 anlægsgartnerlærlinge skal udføre den omfattende opgave på 21 timer til DM i Skills. Se den animerede version af opgaven her.

  Læs mere
 • Det første, rene kvindehold til DM i Skills for anlægsgartnerne: "Vi går efter at vinde - alt andet ville da være dumt!"

  Det første, rene kvindehold til DM i Skills for anlægsgartnerne: "Vi går efter at vinde - alt andet ville da være dumt!"

  Anlægsgartnerlærlingene Karen Hjortbak og Stine Møller Næsby fra AMU Nordjylland stiller op som det første, rene kvindehold nogensinde for anlægsgartnerfaget til DM i Skills i Roskilde i april. Se interviewet med dem her, hvor de fortæller om deres forventninger til Skills, kærlighed til anlægsgartnerfaget og sammenhold.

  Læs mere
 • DM i Skills: Samarbejde er nøglen til danmarksmesterskabet

  DM i Skills: Samarbejde er nøglen til danmarksmesterskabet

  En pige med hang til traktortræk og cheerleading. En faldskærmsudspringer, dykker, bueskytte, jæger, ski-, fodbold- og golfentusiast. Hobbyerne var mange, men fælles for alle på årets DM-camp for Anlægsgartner, Greenkeeper og Groundsman var interessen for de grønne fag. DM-campen bliver afholdt for at ryste deltagerne sammen inden DM i Skills 2024 (18. - 20. april).

  Læs mere
 • Se vores spritnye anlægsgartnerfilm

  Se vores spritnye anlægsgartnerfilm

  Gør Noget Nu-kampagnen kører i øjeblikket på diverse sociale medier, og vi er meget stolte af at kunne præsentere en spritny anlægsgartnerfilm som en del af rekrutteringskampagnen for byggeriets erhvervsuddannelser. Kampagnen kører fra uge 42 og frem til uge 47 på diverse sociale medier som Meta, Snapchat, TikTok, YouTube og Twitch for målgruppen af de helt unge på 13-17 år samt dem på 18-24 år.

  Læs mere
 • "Vi supplerer hinanden rigtig godt"

  "Vi supplerer hinanden rigtig godt"

  Vores to EM-deltagere for anlægsgartnerfaget og DM-vindere 2023, Casper Dam Mogensen og Anton Snedker, er nu rejst til Gdansk i Polen for at deltage i EuroSkills 2023. Konkurrencen løber fra den 6. - 9. september, og vi hepper på de to dedikerede og supertalentfulde anlægsgartnere fra Jordbrugets UddannelsesCenter Aarhus. Se SkillsDenmarks video med dem her.

  Læs mere
 • EuroSkills 2023: "Vi kommer for at vinde, det er helt sikkert!"

  EuroSkills 2023: "Vi kommer for at vinde, det er helt sikkert!"

  Sådan lyder det fra anlægsgartnerne og DM-vinderne Casper Dam Mogensen og Anton Snedker, der skal kæmpe om EM-guldet i anlægsgartneri til EuroSkills i Gdansk den 6. - 9. september 2023. De træner på livet løs op til EM, og vores uddannelseskonsulent for anlægsgartnerfaget Jette Christiansen var forbi Jordbrugets UddannelsesCenter Århus for at interviewe dem. Se video og billeder her.

  Læs mere
 • Ny podcast til dig, anlægsgartnermester!

  Ny podcast til dig, anlægsgartnermester!

  "Anlægsgartner og Læremester" er en spritny podcast med gode råd og værktøjer til dig, der uddanner lærlinge til anlægsgartnerbranchen. Vi tager nogle af de udfordringer op, som du står med i hverdagen, fx det med at fastholde de unge under uddannelsen og bevare relationen med dem, mens de er på skole. Emner, som har relevans for dig, der uddanner fremtidens arbejdskraft i anlægsgartnerbranchen. 

  Læs mere
 • DM i Skills 2022: Tillykke til Benjamin og Mathias

  DM i Skills 2022: Tillykke til Benjamin og Mathias

  Et fantastisk DM i Skills blev afsluttet lørdag den 30. april i Høng, og Danmarks bedste anlægsgartnerlærlinge blev kåret:

  STORT tillykke til Benjamin Bakkestrøm Jepsen og Mathias Egelund Albertsen samt til alle anlægsgartnerne, som viste stor fightervilje og holdånd!

  Læs mere
 • DM i Skills i Høng - Anlægsgartneruddannelsen

  DM i Skills i Høng - Anlægsgartneruddannelsen

  Følg de 10 anlægsgartner-lærlinge LIVE i alle 21 timer konkurrencen varer. 
  De er alle i gang med deres DM opgave.

   

  Læs mere