Nyheder

 • Se vores spritnye anlægsgartnerfilm

  Se vores spritnye anlægsgartnerfilm

  Gør Noget Nu-kampagnen kører i øjeblikket på diverse sociale medier, og vi er meget stolte af at kunne præsentere en spritny anlægsgartnerfilm som en del af rekrutteringskampagnen for byggeriets erhvervsuddannelser. Kampagnen kører fra uge 42 og frem til uge 47 på diverse sociale medier som Meta, Snapchat, TikTok, YouTube og Twitch for målgruppen af de helt unge på 13-17 år samt dem på 18-24 år.

  Læs mere
 • "Vi supplerer hinanden rigtig godt"

  "Vi supplerer hinanden rigtig godt"

  Vores to EM-deltagere for anlægsgartnerfaget og DM-vindere 2023, Casper Dam Mogensen og Anton Snedker, er nu rejst til Gdansk i Polen for at deltage i EuroSkills 2023. Konkurrencen løber fra den 6. - 9. september, og vi hepper på de to dedikerede og supertalentfulde anlægsgartnere fra Jordbrugets UddannelsesCenter Aarhus. Se SkillsDenmarks video med dem her.

  Læs mere
 • EuroSkills 2023: "Vi kommer for at vinde, det er helt sikkert!"

  EuroSkills 2023: "Vi kommer for at vinde, det er helt sikkert!"

  Sådan lyder det fra anlægsgartnerne og DM-vinderne Casper Dam Mogensen og Anton Snedker, der skal kæmpe om EM-guldet i anlægsgartneri til EuroSkills i Gdansk den 6. - 9. september 2023. De træner på livet løs op til EM, og vores uddannelseskonsulent for anlægsgartnerfaget Jette Christiansen var forbi Jordbrugets UddannelsesCenter Århus for at interviewe dem. Se video og billeder her.

  Læs mere
 • Ny podcast til dig, anlægsgartnermester!

  Ny podcast til dig, anlægsgartnermester!

  "Anlægsgartner og Læremester" er en spritny podcast med gode råd og værktøjer til dig, der uddanner lærlinge til anlægsgartnerbranchen. Vi tager nogle af de udfordringer op, som du står med i hverdagen, fx det med at fastholde de unge under uddannelsen og bevare relationen med dem, mens de er på skole. Emner, som har relevans for dig, der uddanner fremtidens arbejdskraft i anlægsgartnerbranchen. 

  Læs mere
 • DM i Skills 2022: Tillykke til Benjamin og Mathias

  DM i Skills 2022: Tillykke til Benjamin og Mathias

  Et fantastisk DM i Skills blev afsluttet lørdag den 30. april i Høng, og Danmarks bedste anlægsgartnerlærlinge blev kåret:

  STORT tillykke til Benjamin Bakkestrøm Jepsen og Mathias Egelund Albertsen samt til alle anlægsgartnerne, som viste stor fightervilje og holdånd!

  Læs mere
 • DM i Skills i Høng - Anlægsgartneruddannelsen

  DM i Skills i Høng - Anlægsgartneruddannelsen

  Følg de 10 anlægsgartner-lærlinge LIVE i alle 21 timer konkurrencen varer. 
  De er alle i gang med deres DM opgave.

   

  Læs mere
 • DM 2021 for anlægsgartnere

  DM 2021 for anlægsgartnere

  DM for anlægsgartnerlærlinge nærmer sig og afholdes i år helt ekstraordinært på Skandinaviens største, grønne fagudstilling, Have og Landskab, i Slagelse. To udvalgte anlægsgartnerlærlinge fra hver af de fem hovedskoler skal kæmpe om DM-titlen. Konkurrencen starter tirsdag den 24. august og slutter fredag den 27. august 2021 med kåringen af årets Danmarksmestre fra kl. 13.30.

  Kom forbi DM-standen på "Strøget" og se de dygtige anlægsgartnere fremtrylle et haveanlæg på 21 timer.

   

  Læs mere
 • Flere unge til et arbejdsliv i det grønne

  Flere unge til et arbejdsliv i det grønne

  Vi mangler faglærte. Partnerne bag ”Det Grønne Partnerskab” har derfor søsat initiativet Grønne Karriereveje, som skal hjælpe landets unge til at vælge en af de mange spændende karrierer i den grønne branche.

  Læs mere
 • COVID-19

  COVID-19

  Læs hvilke betydning covid-19 får for elever i de bygge- og anlægsfaglige uddannelser.

  Læs mere
 • DM i Skills-vinderne 2020

  DM i Skills-vinderne 2020

  Vinderne af DM i Skills 2020 for anlægsgartnerfaget blev Ditte Svane Jacobsen, Buus Anlægsgartner A/S og Matias Dan Olsen, Holmegaard Anlægsgartner ApS. Begge er fra Jordbrugets Uddannelsescenter Aarhus

  Læs mere
 • Have & Landskab 2019

  Have & Landskab 2019

  Når Skandinaviens største fagudstilling for den grønne branche ’Have & Landskab’ løber af stablen d. 28. - 30. august i Slagelse, vil landets ”grønne” Erhvervsskoler og AMU-skoler være repræsenteret på en fælles stand.

  Læs mere