Jordbrugets UddannelsesCenter vinder DM i Skills for sjette gang

Jordbrugets UddannelsesCenter vinder DM i Skills for sjette gang

Magnus Franch Hald og Nikolaj Dalsgaard Bohnfeldt fra Jordbrugets UddannelsesCenter i Århus blev vindere af DM i Skills 2024 for anlægsgartnerfaget og stort tillykke med det! Lærlinge fra Jordbrugets UddannelsesCenter har deltaget i DM i Skills otte gange, og det er sjette gang, at skolens deltagere vinder konkurrencen.

Magnus Franch Hald har læreplads hos Vejle Anlægsteknik v/Peter Hald, hvorimod Nikolaj Dalsgaard Bohnfeldt er i lære hos Anlægskompagniet v/Mathias Tolbøll.

Med guldet har drengene samtidig sikret sig en plads på landsholdet, når Danmarks bliver vært ved det officielle europamesterskab (EuroSkills) for unge faglærte og lærlinge i 2025. Det løber af stablen i Messecenter Herning den 9. til 13. september 2025.

Læs mere om dem i Grøntekniks artikel her

Vinderne af DM i Skills 2024: Nikolaj Dalsgaard Bohnfeldt og Magnus Franch Hald foran deres vinder-anlæg. De kommer begge fra Jordbrugets UddannelsesCenter i Århus.    Foto: Jette Christiansen

Vinderne af DM i Skills 2024: Nikolaj Dalsgaard Bohnfeldt og Magnus Franch Hald foran deres vinder-anlæg. De kommer begge fra Jordbrugets UddannelsesCenter i Århus. Foto: Jette Christiansen