Få gode råd og værktøjer i ny podcast til anlægsgartnermestre

Få gode råd og værktøjer i ny podcast til anlægsgartnermestre

"Anlægsgartner og Læremester" er en spritny podcast med gode råd og værktøjer til dig, der uddanner lærlinge til anlægsgartnerbranchen. Vi tager nogle af de udfordringer op, som du står med i hverdagen, fx:

  • det med at holde styr på oplæringsmålene og sikre, at lærlingen bliver klar til svendeprøve
  • eller at turde springe ud i at tage en EUX anlægsgartnerlærling ind i virksomheden og få en anden slags dygtig lærling til branchen
  • eller det med at fastholde de unge under uddannelsen og bevare relationen med dem, mens de er på skole.

Emner, som har relevans for dig, der uddanner fremtidens arbejdskraft i anlægsgartnerbranchen. Det er Det Faglige Uddannelsesudvalg for Anlægsgartneri, der står bag podcasten.

Din vært er Karin Eckersberg, der siger følgende om podcasten:

- Du skal høre denne her podcast, fordi vi taler om emner, som handler om din hverdag med oplæring af lærlinge. Emner, som kan lette din hverdag og inspirere dig i dit arbejde med lærlingene. 

Vi har en fælles sag. Vi skal sikre dygtige faglærte, så branchen kan blive ved med at udvikle sig - og så vi får præcis den arbejdskraft, som branchen har brug for. Jeg har eksperter i studiet, som ved noget om de emner, vi tager op. Og så har jeg en kollega, som besøger virksomheder og taler med både oplæringsansvarlige og lærlinge for at få alle perspektiver med. 

Du læse mere om podcasten og høre de første tre ved at klikke her - og du kan også finde podcasten i de apps, hvor du normalt lytter til podcast.